Jeg er fullt klar over alle de gode grunnene til ikke å tro på Gud. Likevel tror jeg. (Philip Yancey)

søndag 12. juli 2015

Bok om tvil kommer snart

Nå nærmer det seg utgivelse av boken Tro under tvil. Boken kommer i månedsskiftet sept/okt og gis ut på Verbum Forlag. Wow! Jeg jobber nå med siste finpuss. Gleder meg veldig til å holde den i hånda!

Denne boken har jeg hatt lyst til å skrive i mange år, og endelig åpnet det seg en mulighet til å få realisert prosjektet. Mange bøker er lest og mye stoff er blitt samlet i disse årene mens jeg har planlagt boken. Det har vært veldig interessant. Samtidig har jeg ønsket å skrive en personlig bok med nokså stor vekt på egne erfaringer som tviler. Jeg har snakket med ungdom om tro og tvil i flere tiår og håper at mange vil kjenne seg igjen i noe av det jeg skriver om.

Bokskrivingen har gått sterkt utover bloggingen, men nå vil det bli litt mer tid framover til bloggen også, håper jeg.

Målgruppen for Tro under tvil er unge voksne, ca 20 - 40 år. Det er i hvert fall denne gruppen jeg har hatt i tankene, men jeg håper at både yngre og eldre vil kunne få noe ut av boken.

Det finnes ikke mange bøker på norsk om tvil, så jeg håper at denne vil fylle et lite tomrom på akkurat dette området. Er spent på mottakelsen av min første bok.