Jeg er fullt klar over alle de gode grunnene til ikke å tro på Gud. Likevel tror jeg. (Philip Yancey)

tirsdag 31. januar 2012

En blogg om ... tja

Det blir visst ikke så mange blogginnlegg fra meg om dagen. Det er nok å gjøre likevel. Nå står en Uganda-tur for døren, så det blir nok noen uker til neste innlegg også.

Jeg har ikke skrevet noe om Utøya og Guds straff, selv om det har vært fristende og noen nok hadde forventet det. Mange andre har jo gjort den jobben bra likevel. Slutter meg til mye av kritikken mot Haakonsens kobling og tolkning av Bibelen.

Det er også flere andre aktuelle saken jeg gjerne skulle ha skrevet om. Men jeg får vel jobbe med å være litt mer på hugget etter turen.

Forhåpentligvis får jeg vel tid til å lese litt de neste ukene. Tar i hvert fall med meg en bok av Peter Enns, The Evolution of Adam. What the Bible does and doesn't say about human origins. Tror det kan være en spennende bok.

1 kommentar:

  1. Det er ikke vits i å skrive mer om Gud og Utøya enn at Gud ikke hadde noe med det å gjøre. Det var en gal manns verk. Jeg tror det er svært få som er enige med Haakonsen og det er vel ikke verdt å bruke mye tid på å argumentere mot dette mindretallet.

    God tur til Uganda!

    SvarSlett