Jeg er fullt klar over alle de gode grunnene til ikke å tro på Gud. Likevel tror jeg. (Philip Yancey)

torsdag 24. juni 2010

Alle kan male


Nå er jeg litt usikker på om jeg gjør noe lurt eller ikke. Men siden jeg først gjør det, får jeg håpe det ikke er altfor dumt. Denne gangen har jeg ikke stjelt bildene noe sted. De er mine, rett og slett mine. Og jeg legger de ut på bloggen min. Ja, ja, gjort er gjort.

Jeg har i det siste begynt å male litt. Hvorfor ikke, liksom. Alle kan jo male. Det er bare å dyppe penselen i noe farge og så kline i vei.

Og det er jo kjempegøy!!!

Noe av det beste med det for min del, er at jeg kan gjøre det fullstendig uten noe som helst forventningspress. Jeg trenger ikke bevise noe. Jeg skal heller ikke kunne noe. Jeg skal bare male noe jeg har lyst til å male.

Jeg har også kjøpt med pil og bue. Heller ikke det er noe jeg kan. Jeg er helt grønn, bortsett fra timesvis med indianertrening som liten gutt. Så når jeg står der med mitt nye utstyr, er jeg fullstendig fri for prestasjonskrav og nyttekrav. Det er bare moro.

Så denne bloggposten ble egentlig et lite slag for å gjøre ting en ikke kan. Gjøre det som er gøy, som en kanskje har hatt lyst til lenge, men av en eller annen grunn ikke har gjort.

Jeg så forresten en halv omgang med fotball fra VM i dag. Det føltes utrolig meningsløst. Og siden jeg ikke syns det var gøy heller, var det dobbel grunn til å kutte ut det. Jeg burde kanskje sett mer for å holde meg oppdatert, men det får komme litt senere, når kvartfinaler, semifinaler og finale kommer. Inntil da, kanskje jeg maler et bilde eller to til, eller skyter en pil.

2 kommentarer:

  1. Er det dine malerier? JA DU KAN MALE
    Kjekt å lese det du skriver

    SvarSlett